Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]снимка БулфотоУважаеми граждани, обръщам се към вас.

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgснимка БулфотоУважаеми граждани, обръщам се към вас.
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Днес БСП и ГЕРБ отново се гушнаха

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

фотография Булфото

Уважаеми жители, обръщам се към вас. Този парламент е цялостен с лицемери. Днес е денят за двуличие на Българска социалистическа партия. Това, което те оферират под формата на угриженост, всющност е да редуцира Народното събрание с една седмица. Ако не се редуцира Народното събрание, тогава ние ще приемем изваждането на Бюрото за отбрана на очевидците от контрола на основния прокурор. Той може да одобри закриването на Спецсъда, той ще одобри нов закон за НСО и НСО ще варди единствено премиера, президента и ръководителя на Народното събрание. Затова Българска социалистическа партия драпат дружно с ГЕРБ това да не се случи.

Това разяснява депутатът от Има Такъв Народ Тошко Йорданов от парламентарната естрада.

В момента ГЕРБ и Българска социалистическа партия са комплект, правейки се на съпротива. Г-жа Нинова дълго и напоително ни обясняваше, че са партия на митинга. Днес лицемерирето ви е очевадно и вие още веднъж се гушнахте с ГЕРБ, добави той. 

Ние с сътрудниците от Българска социалистическа партия от десетина години сме в сериозен спор. Но през днешния ден ще защитя Нинова. Тя нито е ходила на кино с Бойко Борисов, нито му е била министър, нито омбудсман. Може към нея да имаме всякакво отношение, само че тя на килимчето не е била, за разлика от останалите, уточни Тома Биков в отговор на Йорданов.

Невероятно пракрасна панорама е по какъв начин ГЕРБ пазят Българска социалистическа партия. В предходните парламенти те гласоподаваха дружно, когато става въпрос за Иван Гешев, както и за 1 лев дотация. Но през днешния ден лъснаха връзките сред двете партии на статуквото, отговори му Тошко Йорданов.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР